Kunsttakken

Naast kunstbloemen heeft Flowers by Mirjam ook een assortiment aan kunsttakken, ook wel steelbloemen genoemd. Kunsttakken zie je ook vaak los worden gebruikt in een vaas, kruik of fles. Je kunt ze ook verwerken in een mooi kunstboeket. 

Kunsttakken 

Kunsttakken zijn heel goed los of met slechts enkele stuks bij elkaar te gebruiken. Je ziet ze vaak staan in een grote, smalle vaas. Uiteraard zijn ze ook geschikt om te verwerken in een mooi boeket of om te combineren met natuurlijk groen. Mix de kunsttakken, kunstbloemen en het natuurlijk groen door elkaar en je krijgt de meest prachtige boeketten! Onze kunsttakken en zijden bloemen zijn zeer natuurgetrouw. Je zult dus vrijwel niet zien dat ze 'nep' zijn en kunt er lang van genieten. Wij hebben een divers assortiment kunsttakken zoals

  • Magnolia kunsttak
  • Eucalyptus kunsttak
  • Lemon kunsttak
  • Kersen bloesem kunsttak

Verschillende soorten kunsttakken

Wij hebben verschillende soorten kunsttakken, ook wel steelbloemen genoemd. De lengte van de verschillende takken loopt uiteen, maar ze komen vrijwel in ieder interieur tot zijn recht. In een grote ruimte, zoals een kantoor of grote woonkamer kun je kiezen voor een wat grotere afmeting tak. In kleinere woonruimtes kies je vaak voor kunstbloemen met een wat kortere steel. Door de lange levensduur van kunsttakken en kunstbloemen kun je eindeloos blijven variëren. Zo heb jij welke week een andere bos bloemen op tafel zonder steeds naar de bloemist te gaan ;-)

Voordelen van kunsttakken

Er zijn veel voordelen aan kunsttakken en kunstbloemen. Zeker wanneer je geen groene vingers hebt zijn kunsttakken een uitkomst. Je hoeft de bloemen niet schuin af te snijden, geen water te geen en te onderhouden. Daarnaast zijn er nog diverse voordelen:

  • Geen zorgen of steelbloemen water nodig hebben
  • Ideaal voor bedrijven en kantoren, geen onderhoud 
  • Langer plezier van een mooi gemixt boeket takken en bloemen
  • Ideaal voor mensen met een huisdier of een allergie voor pollen
  • Geen onaangename geuren

Kunsttakken zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled plastic, waardoor ze dus milieuvriendelijk zijn. Het kweken van echte bloemen kost veel meer energie, maar ook water, voedingsstoffen etc. Gezien kunstbloemen geen water, voeding en onderhoud nodig hebben zijn ze veel duurzamer dan echte bloemen. 

Kunsttakken bestellen

Bestel je kunsttakken eenvoudig via onze webshop! Wij bezorgen ze snel bij jouw thuis, maar je kunt ze ook afhalen bij ons in Veenendaal na bestelling. Combineer de kunsttakken met ons mooie assortiment zijden bloemen en bekijk ons assortiment potten en vazen. Zo kun je na ontvangst van je complete bestelling meteen genieten!