Led kaarsen

Als alternatief voor echte bloemen hebben wij levensechte zijden bloemen. Als alternatief voor rokende kaarsen hebben wij hele mooie Led kaarsen! Een goede match dus;-). We hebben zowel dinerkaarsen als stompkaarsen, maar ook theelichtjes, waxinelichtjes en speciale vormen. Onze led kaarsen werken op batterij. Daarnaast zijn ze voorzien van een timer en kunnen ze ook nog bediend worden met een afstandsbediening! Je kunt de kaarsen met de afstandsbediening aan en uit zetten, maar ook dimmen. 

Echte kaarsen met Led

Led kaarsen worden ook wel nep kaarsen genoemd, maar dat doet de naam geen eer aan. De kaarsen worden gemaakt van echte wax, kaarsvet dus, maar zijn voorzien van een Led vlam op batterij. Het enige verschil is dus dat er geen vuur is, maar ze zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Het lampje in de led kaars flikkert namelijk heel realistisch! Led kaarsen hebben heel veel voordelen. Het is bijvoorbeeld ideaal met kinderen. De kaarsen gaan automatisch aan met de timerfunctie en laten geen stinkende walm achter.

Led Kaarsen met timer

De Led kaarsen zijn voorzien van een timerfunctie. Als de timerfunctie staat ingeschakeld blijft de kaars bij het inschakelen 6 uur branden. Daarna gaat hij 18 uur uit. De volgende dag gaat hij dan weer automatisch aan op hetzelfde tijdstip. Onze prachtige led kaarsen branden op een batterij, deze zijn niet inbegrepen.

Afstandsbediening Led kaarsen

De sets met dinerkaarsen zijn standaard voorzien van een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de kaarsen in- en uitschakelen, maar ook dimmen. Bij de stompkaarsen is geen afstandsbediening inbegrepen. Koop je beide, dus dinerkaarsen en stompkaarsen kun je beide met dezelfde afstandsbediening bedienen. Koop je alleen stompkaarsen? Dan kun je een losse afstandsbediening bij bestellen.

Verschillende kleuren Led kaarsen 

Wij verkopen Led kaarsen in diverse kleuren. Ons assortiment bestaat onder andere uit: 

  • Zwarte led kaarsen
  • Beige led kaarsen
  • Creme led kaarsen
  • Witte led kaarsen
  • Gouden led kaarsen
  • Groene led kaarsen 
  • Roze led kaarsen

En nog vele andere varianten! Led kaarsen zijn in veel standaard kleuren verkrijgbaar, maar ook trendy kleuren! 

Bijpassende kandelaar

Jouw led kaarsen horen uiteraard in een mooie kandelaar. Dit maakt het plaatje af in een stijlvol interieur. Bestel een bijpassende kandelaar voor jouw kaars ook bij Flowers by Mirjam. Kandelaars hebben wij in diverse soorten en maten.

Led kaarsen bestellen

Bij Flowers by Mirjam bestel je eenvoudig Led kaarsen online via onze webshop. Een prachtige match met onze zijden bloemen, kunsttakken en vazen. Ook niet van echt te onderscheiden! Bestel nu en binnen enkele werkdagen heb je jouw bestelling in huis. Wil je het zien, of je bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Wij zijn gevestigd in Veenendaal, centraal in Nederland. Neem gerust even contact met ons op.