Neem gerust even contact op!

Vul onderstaand contactformulier in en wij geven zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag! Op veel gestelde vragen kun je direct een antwoord vinden onder het contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Buiten deze tijden gebruiken wij al onze creativiteit om mooie boeketten te maken, of jouw pakketje te versturen ;-) 

 

Flowers by Mirjam
Transformatorstraat 6a 
3903LT Veenendaal
T: 085 - 060 39 41
KVK: 92196985
BTW: NL865928150B01
IBAN: NL39RABO0379104938 

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd na bestelling?

Wij verzenden vrijwel alle bestellingen binnen 48 uur (op werkdagen) na bestelling, mits alles op voorraad is. Dit doen wij hoofzakelijk via PostNL. Dat betekent dat je normaal gesproken binnen 3 (werk)dagen jouw bestelling in huis hebt.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf € 100,00 euro leveren wij gratis! Onder dit bedrag betaal je € 6,95 verzendkosten.

Let op, het verzenden van breekbare producten zoals vazen van potten van steen of glas is niet verzekerd via de pakketpost en dus voor eigen risico. Uiteraard verpakken wij dit soort materialen zo zorgvuldig mogelijk.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Het is mogelijk om een bestelling af te halen, maar wel op afspraak. Wij hebben geen vaste openingstijden. Je kunt er in de checkout voor kiezen om je bestelling af te halen.

Hebben jullie een showroom / winkel?

Op dit moment hebben wij alleen een kantoor en magazijn. Je kunt bij ons dus niet komen 'shoppen'. 


Wij werken momenteel wel aan een showruimte met eventueel vaste tijdstippen om inspiratie op te doen of een bestelling af te halen. Wordt vervolgt!

Hier kun je ons vinden, maar wel op afspraak!