Kunstplanten

Ben je op zoek naar 'echt' mooie kunstplanten? Bij Flowers by Mirjam vind je een divers assortiment real touch kunstplanten. De 'nepplanten' ogen erg natuurgetrouw en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. De planten worden gemaakt van zijde en echt hout.

Kunstplanten kopen

Je komt ze steeds vaker tegen in iedere interieurstijl. Kunstplanten! Wij hebben een divers assortiment aan natuurgetrouwe kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Een kunstplant is trendy, tijdloos en sfeervol. Grote planten zijn een blikvanger in elke ruimte. Het is een makkelijk decoratiestuk, want aan een kunstplant heb je vrijwel geen onderhoud! Af en toe schoonmaken. 

Bovendien kun je lekker op vakantie. Geen geregel wie de planten water geeft, Een mooie groene plant in huis of op kantoor zonder dat je er omkijken naar hebt! 

Kunstplanten voor iedere ruimte

Een ander groot voordeel van kunstplanten is dat je ze in iedere ruimte kunt plaatsen. Je hoeft geen rekening te houden met daglicht, vocht of zonlicht. Een ideale oplossing dus voor een vergaderkamer met weinig of geen daglicht. 

Levensduur kunstplanten

Kunstplanten hebben een lange levensduur. De prijs is bij aanschaf hoger als echte planten, maar je gaat de investering ruim terugverdienen. Je hebt namelijk jarenlang profijt van kunstplanten. De bladeren zijn bestand tegen zonlicht en blijven lang mooi van kleur. 

Kunstbomen

Heb jij een grote ruimte of kantoor en wil je deze voorzien van een echte eyecatcher? Kies dan voor 1 van de bomen uit ons assortiment. Wat dacht je van een citroenboom of sinaasappelboom? Deze zijn echt helemaal trendy! We hebben deze tot een hoogte van wel 230 cm. Als je gewoon gewone groene boom wilt is de tabaksplant ook een hele mooie optie. Deze Ficus Lyrata is ook in 230 cm hoog verkrijgbaar. 

Kunstplanten bestellen

Bestel je kunstplanten of kunstbomen eenvoudig online bij Flowers by Mirjam inclusief bijpassende pot. Goed om te weten is dat de planten in 1 geheel geleverd worden. De hoeft alleen de bladeren wat uit te vouwen. De kunstplaten zitten standaard in een pot. Deze dient als verzwaarde voet. Wij verpakken en verzenden onze kunstplanten zorgvuldig. Binnen enkele dagen heb jij je plant in huis!