Zijden boeketten

Zijden boeketten is misschien wel de trend van dit moment. Stijl het interieur van je woning of bedrijfspand met zijden bloemen van Flowers by Mirjam. Al onze zijden bloemen zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit en natuurgetrouwe uitstraling. Onze kunstbloemen zijn prachtig en komen qua uiterlijk in de buurt van echte, verse bloemen. Kunstboeketten blijven jarenlang mooi, dus zijn ook nog eens super duurzaam. Met zijden bloemen en boeketten kun je tot 80% besparen op kosten qua bloemen. Bij ons kun je eenvoudig een zijden boeket online bestellen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan bijpassende vazen

Zijden boeketten abonnement

Een ander duurzaam concept van Flowers by Mirjam is het zijden bloemen abonnement. Ideaal voor bedrijven, maar ook particulieren. Je betaald een abonnement per kwartaal, of maand en wij zorgen met regelmaat voor een gewijzigd boeket die past bij het seizoen! Vooraf kun je jouw wensen aangeven in ons aanvraagformulier. Zou houden wij rekening met de kleur bloemen en de afmetingen van het boeket. Zelfs de vaas is inclusief! Lijkt jou dit ook wat? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden, of vul het aanvraagformulier in. 

Zijden boeketten van Flowers by Mirjam zijn levensecht!

Ons assortiment zijden bloemen wordt per soort en leverancier handmatig geselecteerd. Wij willen van iedere soort de meest levensechte bloem van de hoogste kwaliteit. Een zijden boeket van Flowers by Mirjam is daardoor niet van echt te onderscheiden. Hiermee voorkom je dat je van afstand al kunt zien dat het 'nepbloemen' zijn. Dit is absoluut niet van toepassing op onze boeketten. 

Kunstbloemen kopen bij Flowers by Mirjam

Wil jij ook zo'n prachtig kunstbloemen boeket kopen van Flowers by Mirjam? Onze boeketten zijn met passie voor bloemen samengesteld. Dit zie je aan ieder boeket. Als je bloemen koopt van Flowers by Mirjam ontvang je een boeket, met liefde samengesteld van hoogwaardige, natuurgetrouwe kunstbloemen. De kunstboeketten zijn vrijwel onderhoudsvrij. Daarnaast kunnen zijden bloemen ook tegen een stootje wat een groot voordeel is ten opzichte van verse bloemen. Eindeloos genieten dus!

Boeket samenstellen op maat?

Heb je andere wensen? Of stel je liever een boeket met ons samen in Veenendaal? Maak dan een afspraak en wij werken samen de mooiste creatie uit voor jouw ruimte of interieur. Afspraak maken? Neem dan even contact op.