Siliconen tulpen

Haal het voorjaar in huis met deze prachtige siliconen tulpen! Het grote voordeel van siliconen tulpen? Je kunt er eindeloos van genieten. De tulpen zijn real touch en niet van echt te onderscheiden. Siliconen tulpen verkleuren niet. Aan de binnenzijde van de steel is ijzerdraad verwerkt, waardoor je ze eventueel kunt buigen in het gewenste model. Een bosje siliconen tulpen is variërend qua knop. Tulpen met open bloem, maar ook met dichte knop. Ze zijn in diverse kleuren en maten leverbaar.

Kunst tulpen

Siliconen tulpen worden in de volksmond veelal kunst tulpen genoemd. Let op, er is een groot aanbod in kunst tulpen, maar ook in diverse kwaliteiten. Flowers by Mirjam levert uitsluitend kunst en zijdenbloemen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Kunst tulpen, maar ook andere kunstbloemen hebben diverse voordelen. Je hebt geen last van onaangename geuren, allergieën en je kunt er ook nog eens eindeloos van genieten. 

Siliconen tulpen bestellen

Bestel jouw siliconen tulpen direct online bij Flowers by Mirjam. Combineer de tulpen met natuurlijk groen voor een nog natuurlijkere beleving. Plaats je complete boeket in 1 van onze prachtige bloemenvazen. Tip: Wij hebben ook prachtige tulpenvazen! Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!