Zuilen

Wil jij een mooie vaas gevuld met zijden bloemen een statement geven in je woonkamer? Zet hem dan op een zuil! Een mooie vaas of tafellamp plaats je eenvoudig op een zuil en zo is een hoek in een ruimte mooi en stijlvol gevuld. De mogelijkheden qua plaatsen om een zuil te plaatsen zijn eindeloos. Heb je een ruime entree in de woning of bedrijfspand? Ook daar kan een zuil erg mooi tot zijn recht komen. 

Ruim assortiment zuilen 

Zuilen staan vaak in het zicht als een eyecatcher. Ze toveren een lege hoek in de woning of bedrijfspand om tot een echte blikvanger. Wij hebben diverse soorten en afmetingen zuilen die aansluiten bij diverse interieurstijlen. Uniek zijn de zuilen met 2 toepassingen. Je kunt ze gebruiken als zuil, maar omgedraaid als plantenbak. Bekijk rustig ons assortiment en zoek de zuil die het beste bij jou interieur past. Alle zuilen zijn van degelijke kwaliteit.  

Zuilen bestellen

Bestel je zuil eenvoudig online bij Flowers by Mirjam. Samen met onze vazen en zijdenbloemen tover je een lege hoek in je woonkamer om in een ware blikvanger. Na het afronden van je bestelling heb je het binnen enkele werkdagen in huis en kun je beginnen met decoreren!